Connect with us

Timeline

Тъжно, навръх 10-ти януари: Уважаеми ДеБъ, на вас дори дясната обувка е лява

Published

on

Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов се върна към днешната 25-годишнина от една символна за прехода дата.

Вижте какво написа политикът:

Едно напомняне към младите, умните и красивите от ДБ за датата 10 януари 1997 год., за която явно те не знаят или са забравили.

На тази дата, преди 25 години, парламентът бе обсаден от протестиращи, които скандираха към БСП „Червени боклуци“ с призив да напуснат парламента. По-късно протестиращите щурмуваха парламента, стигна се до сериозни сблъсъци с полицията, имаше много ранени. Полицията едвам успя да изведе депутатите от БСП през нощта. Но защо се стигна дотам да Ви напомня.

Защото в страната ни имаше продоволствена криза, нямахме зърнени запаси, от магазините изчезнаха хранителните продукти. Българският лев катастрофира спрямо щатския долар. Курсът, по който се обменяше, бе 3000 ( три хиляди ) лв. за 1 ( един) долар!!! Инфлацията достигна 300%. За един ден фалираха 17 банки и бяха ограбени спестяванията на хората.

Аз като български учител взех заплата за месец януари 1997 год. от 4(четири) долара, защото тя беше около 12000 лв.

България бе в поредната национална катастрофа от поредното управление на БСП! Управляваше ни правителството на БСП с министър-председател Жан Виденов, а министър на финансите бе Румен Гечев, в момента отново финансов корифей на БСП, която е част от управляващата ни четворна коалиция от ПП, ИТН, БСП и вашата ДБ!!!

Това е положението умни, млади и красиви приятели от ДБ. Благодарение на Вас БСП отново се върна на власт, след всичките золуми, вреди и катастрофи, които нанесе на страната ни! Оказа се, че вие изобщо не сте десни, дори и обувката в десния Ви крак е лява.

Но аз за себе си знам, че народът не прощава такива заигравки и допускам, че както сега сте се хванали ръка за ръка с комунистите от БСП, така и ръка за ръка ще идете заедно в историята.

Най-четени