Connect with us

Fake Harvard

Издадоха с какъв финт Кирил Петков и Асен Василев ще излязат от кълчищата! Повече никой няма да ги види

Published

on

Как може партията „Продължаваме промяната“ да се измъкне, поне временно, от кълчищата, дето сами се набутаха? Това пита политическият пиар Нидал Алгафари в профила си в социалната мрежа. 

Той дори стига по-далеч, като си отговаря сам на въпроса и развива интересна теза пред приятели и последователи. 

Ето какво точно пише той:

„Приятели,

как може партията „Продължаваме промяната“ да се измъкне, поне временно, от кълчищата, дето сами се набутаха?

Като при връчване на проучвателен мандат за сформиране на правителство се отърват от най-некадърният министър- председател на Република България и издигнат за такъв, Никола Минчев.

Той пък да предложи кабинет в който министър на финансите да е който и да е друг освен Асен Василев. Защото тук не е важна някаква си личност, а святото дело, да продължат промяната, а не подмяната.

И на бездомните кученца и котки в София и страната им се изясни, че тези двама, инсталирани от Радев във властта са пагубни за държавата. То не беше петльово кукуригане на Просто Киро с линията София – Скопие, то не беше заводи за електромобили и батерии, то не беше борба с корупция за да я заменят с нова ама в нихните джобове, според вицепремиера им.

Изкукурига и за хъбовете за износ на украинско жито. Съвсем просташки разграничи едни бежанци от други, а тез които похвали и ги прие в хубави хотели … ги препрати в бараки и изоставени сгради без никаква инфраструктура.

След пет секунди случайна среща в Президента на САЩ, изкукурига по медиите, че е скороговорно е разяснил българската позиция и борбата му с корупцията.

Познавам много искрено вярващи в нуждата от промени в групата на променящите се, които могат и знаят, но не са солисти в хора. Вярвам, че те ще намерят способ да се отърват от грешката Радева и да направят нещо за добруването на човеците все още живеещи в България.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени