Connect with us

Fake Harvard

Политолог атакува Кирил Петков: Нямат още бюджет, а лъжат народа с див пиар

Published

on

От няколко месеца се занимаваме с цените, а не се казва нищо за бюджета. Започвам да се притеснявам, че в правителството няма комуникация между партиите, а пред народа се прави див пиар. Министър на отбраната и премиерът още на 10-ия ден признават, че не си говорят. За мен влизането във властта е историческо постижение на Корнелия Нинова, но не и на БСП“.

Това заяви политологът Татяна Буруджиева пред БНТ.

„Промените ще определят годината като на сериозни предизвикателства. Ще съм приятно изненадана, ако постигнем добри резултати. Виждаме обаче много нонсенси за това къде отива финансирането, което не е нормално за демократично общество. Сериозните реформи не се правят за 5 месеца или за година. Важно е да видим, че се правят крачки в тази посока“, каза още тя.

„Единението може да бъде около съграждане и около неща, които можем заедно да правим. Не може да се върви просто през един пиар и да се занимаваш само с позитивни или съответно с негативни послания, защото започва да досажда. Новите технологии не са инструмент да се осъществява нова политика. Не може да ме занимават с нещо, което можело да стане след 10 г. Въпросът е какви ще са спешните мерки. Хората имат доверие, когато са наясно, когато знаят технологиите от първата до последната крачка. Ако говорим само за светлото бъдеще, се превръщаме в 1990 г.“, посочи Буруджиева.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени