Connect with us

Fake Harvard

Кирил Петков назначи плагиатка да следи какви ги върши Корнелия Нинова

Published

on

Бившият служебен министър на икономиката Даниела Везиева ще съветва наследничката си на поста Корнелия Нинова, съобщиха за „Труд” източници от икономическото ведомство. Днес е първият работен ден на Везиева като член на политическия кабинет на Нинова.

Още с влизането си в кабинета тя се заела да се самоопровергава по темата за изпразнения язовир „Пазар дере” , съобщава „Труд”.

Везиева ще бъде „очите и ушите” на ръководството на „Промяната” в икономическото министерство. От коалицията на Кирил Петков и Асен Василев казаха, че във всяко ведомство, което не се управлява от кадри, излъчени от „Продължаваме промяната”, ще имат свой представител, нещо като надзорник.

В първата седмица на декември бе съобщено, че Даниела Везиева е проверявана по сигнал за плагиатство в нейна дисертация . Проверката се прави от Комисията по академична етика на Министерството на образованието, която трябва да установи дали бившият служебен министър на икономиката и настоящ съветник на Нинова е преписала над 170 страници от дисертацията си.

Резултатите от проверката все още не са оповестени.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени