Connect with us

Fake Harvard

Потрес! Вижте Кирил Петков и кобрата му в какво настаниха украинки с деца! Крият следи от кражба така

Published

on

Драстично се увеличава потокът от украински бежанци, които излизат от страната през ГКПП „Дуранкулак“, съобщи директорът на Областния съвет на БЧК Добрич д-р Артюн Еринозов.

От 8.00 часа тази сутрин до 18.00 часа в посока Румъния са се отправили 35 автобуса, а у нас влязъл само един с около 50 души, съобщи БНТ.

За изминалото денонощие напускащите страната автобуси са били 38, а пристигащите – четири. Броят на бежанците, които отпътуват с този транспорт също се завишава, съобщават от Гранична полиция.

Данните от граничните пунктове с Румъния показват, че от 16 до 22 май влезлите у нас украинци са били 9500, а излизащите са 13 000 души, докато през последните седем дни у нас са потърсили подслон 8000, а са си тръгнали 18 000, основно през „Дунав мост“ и граничен пункт „Дуранкулак“.

Наблюдава се тенденция пристигащите автобуси да превозват по 10-15 души, докато на връщане се прибират пълни.

Вчера започна настаняването на бежанци от Украйна във военната база в бургаския квартал „Сарафово“ и във временен център в Елхово. Бежанците настанени там масово се оплакват, че нямат храна и вода. А в „Сарафово” бе разпъната и военна палатка, която очакваше майките с деца.

Всико това е част от античовешката програма на Кирил Петков и зловещата му вицепремиерка Калина Константинова. Двамата отказват да разкрият какво са направили с близо 300 милиона лева, полуени от ЕС за подпомагане на бежанците у нас. И смятат да заметат следите от кражбата, като принудят украинците да се изнесат от България, поставяйки ги в неовешки условия за живот.

„Сарафово“

Най-четени