Connect with us

Нюзрум

Министър на Слави се гаври: Даваме пари на всеки, който ревне, че няма! Край! Парата свърши

Published

on

Изчерпаха се възможностите на бюджета и трябва да се спре с това раздаване на средства на всеки, който изреве”. Това заяви Пламен Данаилов, който е зам.-министър на енергетиката от партията на Слави Трифонов.

Той коментира и предвижданата отстъпка от 25 ст. На литър гориво за частни потребители у нас. „Разбрали сме се да има отстъпка за горивата, но самият механизъм на получаването й все още не е изяснен”.

По думите му компенсацията, която търговците ще получават за количествата продадени с отстъпка горива, е, че няма да им бъде начисляван ДДС в края на месеца за тях.

Данаилов заяви, че българският бюджет не може да си позволи помощите от 200 евро, които Италия дава за закупуване на горива от гражданите. „Още повече в светлината на последните препоръки от Европейската комисия, че доста сме се отпуснали в харченето, че излизаме в сравнително голям дефицит и че това трябва да бъде коригирано”, допълни зам.-министърът от квотата на ИТН.  

Това е същият нахалник, който миналата зима вдигна на крак цялата полиция в Боровец да издирва синът му, който отишъл на пистата без… телефон.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени