Connect with us

Парламент

Светльо Витков предупреди парламента: Партията на Слави изчезва до края на годината

Published

on

„ИТН заблуди много хора и бяха наказани. До края на 2022 г. „Има такъв народ“ ще приключи като партия, която има някакъв стабилитет. Не поеха отговорност. Те бламираха сами своя референдум в парламента с мажоритарния вот и партийните субсидии“.

Това каза в предаването „Пресечна точка“ по Нова Телевизия Светльо Витков. Повод за коментара на музиканта и кандидат за президент бяха двата поста във Фейсбук на Слави Трифонов по темата Северна Македония. „Излезе ли от вкъщи тоя човек? Тъжна работа“, добави Витков.

„Всеки си мисли, че управлението е сменено, но нека да видим кое точно е сменено. В новото правителство виждаме един такъв цирк, хора, които уж са тъмносини, а са прегърнати с БСП. Слави Трифонов не смятам, че има някаква сериозна позиция за Македония. Ние сами забравихме българите, които са в Македония. Ние не можем да си оправим цените на тока, а сме тръгнали да оправяме македонците“, посочи Витков.

„Себе си не можем да оправим, а сме тръгнали хората да спъваме. Много сме малки, за да определяме световната политика или да заставаме на пътя на Русия, на Америка, на Турция, на Турция и затова заставаме на пътя на македонците. Чудя се какво губи България, ако Македония влезе в ЕС“, допълни той.

Вокалистът на група „Хиподил“ съобщи още, че майка му едва оцеляла след тежко изкаран коронавирус. „Зарази се, въпреки че беше ваксинирана. Но си мисля, че ако не се бе имунизирала, може би щяха да бъдат фатални последиците“, допълни Витков.

Кандидатът за държавен глава също преболедувал вируса, но се разминал леко и само със загуба на обонянието.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени