Connect with us

(О)позиция

Депутатката, дето едва не уби жена на пешеходна пътека, се оказа адвокат на… дядо Еконтий

Published

on

Какви боклуци са в „Продължаваме промяната“, идея си нямате.

И на ниво висше, ръководно, и на ниво средно, персонал и слугинаж.

Подлеците явно се надушват.

Днес главният прокурор поиска имунитета на някоя си русенска калинка Рена Стефанова, депутатка от ПП. Защото блъснала жена на пешеходна пътека, причинила й средна телесна повреда, превърнала я в инвалид.

Углавно престъпление отвсякъде. Случаят е кристално ясен, деянието е доказано. Има протоколи, полицейско разследване, камери, свидетелски показания, самопризнания.

Какво по-тежко провинение от това за един шофьор?

Вместо да наведе глава, въпросната Рена избълвала помия по адрес на Гешев: що се занимавал с нея, с нейното дребно провиненийце, как смеел, що не ровел по…къщата в Барселона и кюлчетата злато?!

Де го чукаш, де се пука. Значи пак Борисов виновен, че Рена е сгазила пешеходка?! Къщата в Барселона явно ще е индулгенция за всички престъпници в бъдеще.

На всичко отгоре депутатката извисила патетично глас – Гешев й отмъщавал, защото се борела за оставката му?!

Сигурно се изумявате от подобно поведение и се чудите как така дамата е толкова безцеремонно нахална.

Рена Стефанова, оказва се, е личната адвокатка на Дедо Еконтий и частната му куриерска фирма, заради която сега фалират „Български пощи“ и пенсионерите не могат да си получат пенсиите. Двамата са градски от Русе, стари познайници. Дедото я е уредил на второ място в листата след себе си.

Еконтий (завинаги прочут с купения министерски пост) я протежира, затова Рена си позволява да се държи свински.

Никакъв срам, никакъв свян, никаква гузност. Тия типове свикнаха, че са безнаказани. Наглост до дупка, взломяване на институционалния ред, наплевателство над закона, само и само да се изкарат жертви и да отърват кожата.

Има на кого да приличат всички Рени и Лени от ПП. Та нали вождът им така проби в политиката – извършвайки престъпление с фалшивата си декларация за българско гражданство! И му се размина. Защо и на Рена да не й се размине?

Ако си от „промяната“, всичко ти е позволено. Така повелява новият морал.

От профила във Фейсбук на Недялко Недялков

Най-четени