Connect with us

Гербери

Цвета Караянчева навръх Нова година: Човечността е най-доброто оръжие

Published

on

1 януари е денят, в който традиционно си пожелаваме всичко лошо да е останало в миналата година, за да започнем на чисто в новата, пожела на всички бившият парламентарен шеф Цвета Караянчева.

Ето какво още сподели тя:

Уж знаем, че оптимизмът ни е често неоснователен, но все искаме да видим обещанието и надеждата в дните пред нас. 2022-а в последните месеци на 2021-а откровено ни обеща, че ще е трудна. Пандемията продължава да върлува и да отнема без време близки и приятели. Върлува и инфлация, каквато отдавна не помним. Задава се енергийна криза, а измененията в климата заплашват с нови и нови катастрофи. Къде тогава е мястото за нашия по човешки упорит оптимизъм?

На първо място в солидарността. Помагайте, когато можете, и на вас ще ви се помогне. Да бъдем добри и човечни е най-сигурното оръжие срещу несгодите.

И още – нека се радваме на всеки хубав момент, колкото и мимолетен да е. На красотата на една гледка. На детския смях. На окуражаващия поглед на приятел или любим.

Искам да ви пожелая вълнуващи приключения, екзотични пътешествия, лични и професионални успехи, любов и желязно здраве.

Но преди всичко искам да ви пожелая да не изпуснете радостта от нито един хубав момент, колкото и малозначителен да ви се струва. Да не загубите нито едно приятелство. И никога да не забравяте да казвате „обичам те“ на близките ви хора.

Честита Нова Година!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени