Connect with us

Timeline

Да сте чули мисирките с прерязано гърло Сашо Диков, Люба Кулезич, Бенатова, Шикерова…

Published

on

Да сте чули великите разследващи журналисти Атанас Чобанов, Бенатова, Шикерова, Сашо Диков, Кулезич, Цънцарова, Силвия Великова, Полина Паунова, БТВ, Нова, Антикорупционния фонд, АЕЖ и останалите сателити на „Капитал“ да мъцнат нещо за аферата с „Български пощи“? За небивалата далавера на Дедо Еконтий, който акумулира обороти и печалби от фактическия фалит на 149-годишната държавна поща?

Това не е ли за разследване, или понеже Дедо Еконтий е от „наште“, си затваряме широко очите?

Журналистика за двойна (зло)употреба. Мисирки с резнати гръкляни. Разследват само ГЕРБ, егати обективността.

Няма „Гемкорп“, няма посредници в газа, близки до Асен и Киро, няма криминално трупане на външен дълг всеки понеделник, продължаваме да ровим за чекмеджетата и „Барселонагейт“!

Кога ще попитат какво има на записите от камерите в Министерския съвет и защо премиерът и любовницата му истерично поикаха главата на шефа на НСО? От принципи ли или от гузност и страх?

Кога ще се разровят шмърка ли „бело“ в министерския си кабинет „Здравейте, аз съм Наско“? Министър на културата – шмъркалник, окей ли сме с това, умнокрасиви колеги? Или, викате, щом Ицо Хазарта може да е депутат…

А нещо за 22-та недвижими имота на най-богатия министър на вътрешните работи вероятно в цяла Европа Бойко Рашков? Как става това с гола държавна заплата? Или не ви е интересно, по-интересна е терасата на клетия Пламен Георгиев, ще я дъвчем до гроб…

Българските медии са изкупени на килограм от Иво Прокопиев, Васил Божков, Сашо Дончев, Огнян Донев и Цветан Василев, все клиенти на прокуратурата. Медиите им служат за щит, това е тъжната истина. Тъжната истина е и, че тези хора в момента са на власт чрез марионетно правителство, а единствената им обсесия е да свалят неудобния главен прокурор с помощта на обръчите си от телевизии, сайтове, фейсбук-групи и НПО.

Разкараха Пеевски, за да се наместят други бандити. Илюзия е, че в България има свободно слово, всичко е корпоративна прислуга.

От профила във фейсбук на журналиста Недялко Недялков

Най-четени