Connect with us

Timeline

Съветник на Радев: Пикая на ЕС и НАТО! Искам си в СССР

Published

on

Тия от НАТО, нещо не им харесало изявлението на министъра на отбраната Стефан Янев. Ония от Европейския съюз не им харесало друго, което нашите управници казали, приели или направили.

Та сега се чудим, за какво ни е президент, парламент, правителство или пък съдебна власт? Защо трябва да поддържаме нещо, което други не само искат, но и управляват? Като искате да управлявате държавата ни, що не си ги финансирате и поддържате? Назначете си президент, правителство и парламент. Или пък направо изберете един президент на ЕС, който да представлява всички страни членки. А тия от НАТО, да си назначат министър на отбраната за всички страни членки на НАТО. Знаете ли колко много ще ни помогнете? Ще имаме пари за пенсионерите, за инфраструктура, образование и какво ли не?

Абе, като бяхме към СССР /соцлагера/, не бяхме толкова зависими, колкото сега. Ония ни предоставяха военни самолети и то абсолютно безплатно. Участвахме в космически програми – безплатно. Цялата ни държава работеше и произвеждаше.

Та, да закриваме държавата и да я връчим на НАТО и ЕС и да се приключва.

На вън има две дръвчета, които съм нарекъл на ЕС и НАТО, и които Рекс редовно препикава. Отиваме с Рекс да ги препикае отново.

От Фейсбук профила на Мадж Алгафари, съветник на Румен Радев

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени