Connect with us

Нюзрум

Близък до ДПС журналист със сензацинно гостуване в ефир: Застрашен ли е Доган от Пеевски и какви са тия ченгеджийски номера

Published

on

До такава степен са изнервени всички в ДПС, че използват всички ченгеджийски номера. Продължават да лепят петно на партията и това рефлектира върху българския политически елит. Toва заяви журналистът Илхан Андай по БНТ във връзка със случващото се в ДПС.

Той отсече, че в нито един момент не е било застрашено почетното лидерство на Ахмед Доган. Симпатичният на Доган е бил Пеевски, наричайки го феномен, подчерта Илхан Андай.

По думите му, за да може ДПС да влезе във властта трябва да отпаднат 4-5 души, които са бариера пред регионите пред потенциален нов електорат и приканване на бившите избиратели на ДПС отново да се завърнат.

„Днес е време Доган да напише обръщението си за втория мандат, защото в момента неговият човек Джевдет Чакъров прави всичко възможно да блокира преговорите. В момента Доган само шушне на Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Чакъров и се бави, защото очаква градивен разговор с Пеевски или математиката за неговото сваляне не се получава“, коментира Илхан Андай.

Той добави, че за война между Пеевски и Доган не може да се говори, тъй като такава няма. Опитват се да вкарат Доган в големия конфликт, смята Ихлан Андай. Сега се опитват да приложат единствения план за пирова победа и отстраняване на Делян Пеевски. В момента се говори за оцеляване на едни изцапани хора, които се опитват да проведат централен съвет на етническа основа, посочи още Андай.

„Богатеещите на гърба на партията вадят етническата карта, а онези играят ва банк и не могат да видят колко надолу дърпат партията“, каза още Илхан Андай.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени