Connect with us

Нюзрум

Проговори жената до Делян Пеевски, разкри, че депутати нямат чест: Манипулират от името на Доган

Published

on

Вчерашното обръщение на Делян Пеевски е било очаквано, то е достатъчно откровено и много емоционално и показа наистина отношението му както към цялата партия, към всички нейни избиратели и лично към Ахмед Доган. То беше очаквано и мисля, че сега хората са по-спокойни.

Това коментира в студиото на „Денят започва“ Искра Михайлова – заместник-председател на ПГ на ДПС.

Тя посочи, че няма представа дали Делян Пеевски и Ахмед Доган са се срещали, това са взаимоотношения между тях и винаги комуникацията между тях е била оперативна и ефективна. И дори да няма конкретна среща, която да бъде отразена от медиите, Михайлова е убедена, че те двамата са в контакт.

Искра Михайлова категорично отрече да има ДПС на Делян Пеевски и ДПС на Ахмед Доган: „Има една силна партия – ДПС. Няма различни ДПС-та, както казват. Няма автентично ДПС. Всеки избирател на ДПС е автентичното ДПС. Търсенето на някаква манипулация, изграждането на манипулация и спекулирането с името на г-н Доган, за съжаление на прави чест на колеги, които много добре знаят, че действително ДПС върви по своя естествен път на партия, която се развива.“

По думите ѝ, спекулация е да се каже: Ахмен Доган нареди – това никога не се е случвало: „Аз работя с ДПС вече повече от 25 години и в тези години аз никога не съм чула думата „нареждам“. Имали сме обсъждания, имали сме позиции, но винаги всеки един от нас и всеки избирател на ДПС е имал правото на своя лична позиция. Всички, които сме свикнали и така сме работили, които изграждаме позициите на ДПС, продължихме линията, която между другата Движението изгради още на националната си конференция.“

По отношение на това дали има разцепление и напрежение в партията, Михайлова каза, че има напълно естествени процеси. Новото начало означава една модерна партия, която е част от процесите в ЕС и се е ангажирала с тях. Нормално е партия, която се е ангажирала с процесите извън България, нормално е тя да върви по нов път.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени