Connect with us

Fake Harvard

„Промяната“ са идиоти, за това ли плащат по 50 бона месечно на Найо Цицин: Правителство няма, но ние сме му опозиция

Published

on

Националният съвет на „Продължаваме промяната“ излязоха с позиция във Фейсбук страницата си по повод очакваното връчвана не втория и третия мандат от президента Румен Радев. Според тях няма условия за формиране на проевропейско и антикорупционно правителство в 50-ото Народно събрание и затова те потвърждават, че остават в опозиция.

Не става ясно обаче на кого ще са опозиция, тъй като управляващо правителство няма.

Ето цялото съобещение:

След като ГЕРБ се провалиха със съставянето на правителство за седми път, сега отговорността е на втората политическа сила.

Продължаваме Промяната заедно с Демократична България единствени успяха да формират не едно, а две редовни правителства през последните три години.

В 50-то Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция.

По-рано днес ДСБ предложиха „технически кабинет“ с третия мандат.

„Предлагаме технически кабинет, който да бъде излъчен с връчването на третия мандат“, заяви пред журналисти Стоян Михалев, заместник-председател на „Демократи за силна България“ (ДСБ) след заседанието на Изпълнителния съвет на партията, което се състоя вчера и днес. След заседанието от ДСБ разпространиха решението, взето от членовете на Изпълнителния съвет.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени