Connect with us

(О)позиция

Тези от Техпарка да не се смеят на хората от Исторически парк! Васил Терзиев е вашия Ивелин Михайлов, Христо Иванов е полковник Марков.

Published

on

Тончо Краевски е известен политически анализатор. Завършил е НГДЕК и Алма матер. Работил е в посолството на Великобритания, към момента е един от водещите на политическото обзорно и аналитично предаване „Кръг квадрат” по тв 7/8.

Да не се смеят на Исторически парк хората, които са поклонници на Техпарка, Бизнеспарка и другите паркове, където Васил Терзиев е техния Ивелин Михайлов, а Христо Иванов е техния полковник Марков. Юрист, който всъщност не е юрист, става поборник за реформиране на Конституцията и съдебната система, но десет години не ни каза каква е точно тая реформа, защото нали, който знае, знае, а който не знае, ще разбере.

Накрая му дадоха да я направи и се оказа, че той няма подготвен текст, няма идея, няма нищо, та седнаха да пишат набързо проект.

Всеки от парковете-отломки, на които се е разпаднала нацията, си има свой тиймлидер и мотивейшънал спийкър, който сугестира сектата и им дърпа парите и гласовете за откровена пирамидена схема, каквато е всяка една политическа партия.

Причината Историческия парк да бие толкова на очи е същата, заради която толкова се дразним на циганите, които носят брандирани дрехи на Гучи и Версаче и режат сватбени торти с емблема на Мерцедес; просто те, понеже са примитиви, демонстрират по най-примитивен и директен начин реалните ценности на нашето общество, нещата които всъщност почитаме изпод възпитанието, маниерите и каквото е останало от срама. И това е опозаряваща и непоносима гледка.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени