Connect with us

Нюзрум

Гръм в София от последните минути! Демократична България вече не подкрепя кмета Васил Терзиев

Published

on

Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС?

Днес на извънредно съвместно заседание на Комисията по култура и на Комисията по архитектура в СОС изслушахме кмета на София Васил Терзиев по повод скандалното му спиране на проекта за възстановяване на Мемориала на Първи и Шести пехотен полк.

Слушах внимателно всички изказващи се, впечатление ми направи, че представители на „Демократична България“ не подкрепиха собствения си кмет за решението, а напротив, даже скочиха, затова че го спира.

Едно не разбирам – защо кметът на София не е попитал г-жа Марта Георгиева, която е участвала в журито по избор на победител в конкурса и е проследила целия процес, в който не е имало диспути по темата?

Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Те говорят ли си? Как взимат управленски решения, когато устата говори едно, а ръцете правят друго?

И друг важен въпрос – кой оказва натиск Терзиев да прекрати този конкурс, когато е очевидно след днешното извънредно заседание, че почти всички представители на политическите и граждански организации мислят в една и съща посока, а именно възстановяване на #Мемориала?

Призовавам кмета #Терзиев за отмени отмяната на конкурса за възстановяването на паметника на Желязната дивизия.

От профила във фейсбук на общинския съветник Драгомир Младенов

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени