Connect with us

Гербери

Новото острие на ГЕРБ прободе нефелник от ПП на две места: София и Пловдив

Published

on

Налага се да опровергаем поредната лъжа на ПП-ДБ. Колегата Богданов не прави разлика между областната управа в Пловдив и Община Пловдив. Той твърди, че е назначен нов главен секретар на Община Пловдив, което не е вярно. Главният секретар на Община Пловдив е същият от десет години. Така че ги моля да разберат какви са различните институции, как работят и после да се упражняват пред вас.

Това каза пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

„Но говорейки за чистка, много е важно да кажем следното: всяко ръководство може да си избира кадрите, с които да работи. Какво обаче се случи в Столична община? Припомням – чистката на Васил Терзиев доведе до това над 330 редови служители в цялата общинска администрация да бъдат уволнени, в т.ч. и чистачката в общината. Това е политическа чистка, която струва на софиянци 1,5 млн. лева само дотук“, обясни Георгиев.

По думите му хора, които са работили в Столична община още преди ГЕРБ да дойде на власт в София, са били уволнени и пенсионирани срещу 10-12 заплати, което показвало какво представлява управлението на ПП-ДБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени