Connect with us

Импийчмънт

Няма такъв връткалник! Арестант от Варна, който не спираше да плюе по Радев, сега го моли: Дайте ни третия мандат в БСП

Published

on

Президентът трябва да реши на коя парламентарна група да връчи третия мандат. Ако вторият приключи неуспешно. Нека да изчакаме още няколко дни и тогава да коментираме. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов от БСП.

Трябва да има кабинет на националното спасение, на националното съгласие, експертен кабинет. Ситуацията е изключително трудно, драматична. Ние сме свидетели на разпад на държавността. Много по-добре е да има редовен кабинет на широка база – от експерти. Смятам че ще получим такъв мандат. Дано да има държавническо мислене във всяка една от политическите партии, посочи арестуваният преди години във Варна Гуцанов.

Той изрази мнение, че президента Радев е трябвало да представлява страната ни на срещата на върха на НАТО. „Това беше виждането на по-голямата част от политическите партии. Той е главнокомандващ на армията и е единственият избран мажоритарно. Не може служебен кабинет да представлява България на срещата на върха на НАТО. Това беше негово решение. Напълно приемем неговите мотиви. Тази позиция, която се изразява от страна на България – не е най-доброто, което може да бъде“, каза още депутатът от БСП, който доскоро бе пословичен с плюенето си по президента. Явно сега е обърнал палачинката….

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени