Connect with us

Парламент

Ще арестуват ли Ивелин Михайлов след тези разкрития на Подполковника: Заключва депутати в къщата си, рекетира ги, търгува…

Published

on

Бях лоялен докрай към Ивелин Михайлов, той първи наруши „клетвата“, че няма да идва в bTV. Това заяви пред телевизията Николай Марков от „Величие“.

„Беше издаден протокол, че съм председател на партията след изборните резултати. После един обикновен член (бел. авт. – Михайлов) казва, че не съм председател. Сега не знам имам ли партия, нямам ли, имам ли парламентарна група, нямам ли“, попита той.

Това е документална измама, защото документите не са придвижени, допълни той.

И каза, че Ивелин Михайлов е извършил търговия с влияние, като е заключвал в хамбара на къщата си депутатите от „Величие“ с часове наред и с иззети телефони.

Това се е случило, след като са гласували за временния правилник на НС, когато парламентът създаде комисия за изработване на правилника, като за неин председател бе избрана Анна Александрова (ГЕРБ).

„Аз и без тази партия мога“, каза Марков. „Не съм хрупал фъстъци, той хрупа фъстъци… хрупането на фъстъци ни раздели“, отговори той.

Който идва на среща с Ивелин Михайлов пуска пари в кашони. Моля, който ходи на такива сбирки, да не си дава парите. Това не е партия „Величие“, а бизнеса на Ивелин Михайлов. Именно оттам дойде и нашият конфликт – исках да отдели бизнеса си от партията, каза Марков.

„Г-н Михайлов иска Народното събрание да работи по неговия дневен ред – той отива в Каспичан, крещи по кмета, например, и иска от трибуната групата ни да говори за това. Психопатични неща.“

„Моята най-голяма житейска грешка е Ивелин Михайлов.“

Нали аз съм председател на партията и на ПГ – кой друг може да ми иска оставката, попита той.

„Албена Пекова искала и се обаждала за субсидия, явно аз ще взема нула, защото тя определя.“ (Председателят по документи на „Величие“, обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия.)

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени