Connect with us

Гербери

Невчесаният министър на Киро направи огромен гаф, влезе в светая светих на Делян Добрев и му се случи нещо лошо (Снимка)

Published

on

Фейсбук-дуел пламна между Делян Добрев и депутатът от ППДБ Божидар Божанов в страницата на острието на ГЕРБ.

Божанов, който е един от най-близките хора на Кирил Петков, се включи с коментар под вчерашната публикация на Добрев. С него той определи опонентите на ГЕРБ-СДС като саботьори на европейското развитие на България и предупреди, че страната ни е на ръба на политически инфаркт, като при нови избори наесен съществува реална опасност да бъде тласната към „студената прегръдка на Изтока“.

Божидар Божанов изглежда зорко следи публикациите на Добрев и реши да му възрази с дежурната мантра, че основната вина за това, за което предупреждава, я носи ГЕРБ заради несъстоялата се ротация на кабинета „Денков-Габриел“.

Историята многократно е доказала, че още не се е родил ППДБ-еец, който да напусне бойното поле с Добрев като победител. Политическите им полемики обикновено приключват с аргументираните му отговори, с които оставя противниците си безпомощни. Заформилия се диалог с Божанов, разбира се, премина по класическия метод за решаване на спорове между представители на двете коалиции – с изразително надмощие на Добрев, пише на фейсбук-групата „Армията на Добрев“.

„Вижте предния пост с Гинко билобата. Вие сте според мен моя възраст и би трябвало да помните как Денков преди 3 месеца собственоръчно си подписа и собственоръчно си внесе оставката в НС, въпреки призивите на Борисов да не го прави. Ако го беше послушал, сигурно още щеше да е премиер и да си пътува в чужбина.

Да оставим обаче разправиите по тази тема на заден план. Отговорете ми, ще понесете ли политическа/морална отговорност наесен, ако се окаже, че русофилските партии имат достатъчно депутати да направят правителство и страната направи остър геостратегически завой?“, отговори Делян Добрев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени