Connect with us

Парламент

Бяс у съседи на генерал Атанасов: Гнома е много нагъл! Пита за Борисов, а него го вардят МВР и жандармерия

Published

on

В доста неприятен конфуз изпадна тъмносиният шеф ген. Атанас Атанасов, който вчера „взриви“ срещата на ПП-ДБ с президента, като се вряза накрая с разкритието, че снайперисти дебнат по оградата около къщата на Бойко Борисов. 

В същото време, стана ясно, че неговият дом е пазен от жандармерия, и то денонощно. 
Бившият шеф на НСС живее в близост до американското посолство, на ул. „Осий Кордобски“ в луксозна кооперация. Отделно за сигурността му се грижат хора от МВР, разкрива Лупа.

Съседи на лидера на ДСБ споделят, че отпред постоянно стои джип на жандармерията. Генералът си имал и негова охрана от МВР. Това изкоментираха и негови бивши съпартийци точно след избора му за зам.-председател на парламента.   

Макар и бивш шеф на службите, в момента генералът е просто партиен лидер и няма статут на персона, която трябва да бъде охранявана. 

Всъщност Атанасов се сдоби с охрана, след като журналистът Христо Грозев разкри и подаде сигнал, че руските служби под диктовката на Путин готвели убийството на Кирил Петков, Бойко Борисов и на самия него.

На вчерашната консултация с президента Румен Радев на „Дондуков“2, Атанасов драматично попита Румен Радев защо снайперисти пазят дома на Бойко Борисов. Покъсно стана ясно, че става дума за служители на СОБТ. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени