Connect with us

Timeline

Тя напляска Денков както и жена му не го бие и завърши: Много мило, женерал Атанасов

Published

on

Точно пък Денков да обяснява как бил направил правителство след като ГЕРБ-СДС, които бяха първа политическа сила се отказаха от своя мандат, за да реализират втория на ППДБ и да го назначат за министър председател. Може да се каже, че по волята именно на ГЕРБ-СДС (и с помощта на Алексей Петров) беше реализирано правителство и заслугите, които си закача Денков на ревера много издишат.

Оценката след неговото управление е “Слаб 2” от избирателите и срина доверието в партията му с 53%.  Защо бутнали тяхното прекрасно управление? Не помни ли, че той сам подаде оставка и поиска да е външен министър, за да може да пътува?

Ами да прочете и резултата от изборите. Билборд му издигнаха с въпрос… Избирателите не го предпочетоха, а управлението му по никакъв начин не отразяваше вота на гражданите. Това беше насилие на кресливо малцинство над мнозинството.

ГЕРБ-СДС не могат да съставят правителство 7 пъти. Така е. Никой не може да състави правителство самостоятелно, ако всеки отказва. И миналия път беше така и сега е също.

Другият прочит на събитията до тук е, че ППДБ 7 пъти са провалили опити за съставяне на редовно правителство, защото ту виждаха “дългата ръка на ДПС”, ту зад рамото на някой “надничал Борисов”.  Е сега никой не наднича…

Всички тези заучени опорки повтаряни до втръсване показват, че няма научени уроци. Отиваме на избори.

Иначе Женерал Атанасов се притеснил за Борисов.

Много мило..

От профила във фейсбук на Мария Крачева

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени