Connect with us

Гербери

Делян Добрев и журналист разкри какво ужасно нещо се е случило вчера на Асен Василев в гаджето му Наско

Published

on

ВТОРИ РАЗГРОМ НА ГЕРБ НАД ППДБ В ХАСКОВО
Втора победа с още по-разгромен резултат постигна ГЕРБ над „Продължаваме промяната“ в Хасково!
Точно две седмици, след като на предсрочния парламентарен вот силният отбор на Делян Добрев помете „добрите сили“и на изборите за общински съветници вчера с още по-впечатляваща победа.
При 100% обработени протоколи ГЕРБ печели изборите в Хасково с 36.79%. С втори резултат е ДПС, а на трето и четвърто място са „Синя България“ и „Глас народен“. Резултатът на ППДБ е 2.97%.
Припомняме, че на изборите преди две седмици ГЕРБ-СДС спечели с 33.04%, докато за ППДБ бяха гласували едва 7.95%. И тогава, и сега ГЕРБ-СДС повиши резултатите си. На местния вот през есента за коалицията са гласували 32.62%.
Общо 41 са мандатите в Общинския съвет в Хасково, които ще бъдат разпределени между партиите и коалициите. ГЕРБ-СДС увеличава своите съветници – от 14 на 17! От трима съветници, ПП пък се срива на 1!
Честита победа на най-добрия отбор! #РаботимзаХасково!
От профила във фейсбук на Делян Добрев

ЗдравейтИ. Аз съм Наско вече не е общински съветник в Хасково, след като за ППДБ на изборите за съветници са гласували само 800 души. Не са добре нещата. След Настимир, Пипона, Миро на Лена и други титани, останали извън борда, сега и Наско. Направо ми се къса сърцето.

От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени