Connect with us

Бай Ганьо

Тя лиза задника на Бойко да я направи посланик, а сега лиже този на ПеПе: Грешка е Борисов да ги атакува така

Published

on

„С рекордно ниската избирателна активност българското общество каза на политиците, че не ги харесва и не ги иска. Ниската избирателна активност е признак за болест на обществото. Имаме сериозен проблем в демократичната система.“

Това каза в предаването „120 минути“ по bTV социологът и бивш МВР-министър в правителството на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.

„Партиите трябва да си дадат сметка как могат да активират своите привърженици и при едни следващи избори отново да поискат доверие. Но сега трябва много политическа работа и смелост. Защото това, което виждам в последно време, е липсата на политическа смелост – да се захванеш с работа, която да бъде в обществена полза“, добави тя.

„ГЕРБ си върна усещането, че е първа политическа сила, но направи много грешки. Една от тях – атаката срещу политическия опонент или потенциален партньор. В момента те не могат да намерят друг партньор, освен ДПС, от когото като че ли се срамуват, за да ги поканят открито и да направят правителство“, каза още Бъчварова, която навремето не беше толкова смела, докато лижеше задника на Бойко Борисов да я направи посланик в Израел.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени