Connect with us

Импийчмънт

ГЕРБ и Борисов не могат да повярват какво им пожелаха от президентството: Правителство веднага, но мислете

Published

on

“Най-тревожният знак от избирателите е, че не вярват на политическата система в България”, това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова относно резултатите от изборите 2 в 1.

5 000 ИСКАТ БОЙКО БОРИСОВ ОТНОВО ПРЕМИЕР! ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ТЯХ ТУК

Йотова подчерта, че партиите трябва да направят анализ и внимателно да прочетат посланията на избирателите.

“Правителство трябва да има. Голямата отговорност е на ГЕРБ и на Борисов. За да има успех, трябва той да предложи нова формула, която да се различава от сглобката, за да се разчистят всички съмнения за задкулисни договорки”, смята вицепрезидентът.

Илияна Йотова призова всеки, който влезе в коалицията, да го направи с ясна отговорност и с ангажиментите си.

Относно седмата партия в бъдещото 50-то НС “Величие” Йотова коментира, че формацията заслужава анализ и ѝ трябва време, за да де информира достатъчно. Въпреки това тя бе категорична, че когато политическите играчи на сцената не предлагат нищо ново, а правят обратното на това, което са обещали, то се появяват други варианти.

Илияна Йотова припомни, че на 17 юни в Брюксел ще се съберат всички ръководители на държавите членки и те трябва да кажат своето мнение за следващия председател на ЕК. “За да не се задълбочава все повече политическата криза то нека партиите и най-вече ГЕРБ да кажат на българските граждани какво смятат да правят, защото време за губене няма”, призова Илияна Йотова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени