Connect with us

Лайф или жизнь

Кметът Терзиев се разведе, заради секретарка, с която заживя! Богатството му намаля, жена му получи сериозна сума

Published

on

Столичният градоначалник Васил Терзиев официално вече е ерген, след като се разведе тайно със съпругата си Милена, с която са заедно повече от две десетилетия и имат две дъщери – Емма и Ива.

Още в началото на предизборната му кампания мълвата понесе, че Терзиев има сериозни семейни проблеми, а половинката му бе старателно крита от щаба на ДБ.

Въпреки това обаче, Милена го подкрепи официално с появата си на финала на предизборната кампания в името на победата.

Към днешна дата обаче двойката е официално разведена, а според клюката, столичният градоначалник се е изнесъл от семейното жилище, оставяйки щерките на грижата на майка им. Той пък се настанил в луксозен апартамент, при това с новата си изгора.

Бившата съпруга на Васил Терзиев – Милена 

Негови колеги от фирмите му признават, че от доста време Терзиев бил любен в атрактивна своя служителка, заради която и Милена му вдигнала бесен скандал и подала първа документи за развод в съда.

Шармантната дама, която успяла да плени сърцето на Терзиев, няма нищо общо с общинската администрация, а била част от служителите му в хайтек фирмата му.

Разводът му с Милена се точил в продължение на две години заради дъщерите им, които нямат навършено пълнолетие, както и заради огромните активи, финанси и имоти на кмета, повечето от които придобити по време на брака му с хубавицата.

Терзиев, който кри ревностно съпругата си по време на предизборната кампания, само два пъти я е споменавал като опора в семейството и как всички проблеми в дома им паднали на плещите й заради заетостта му. Очевидно обаче множеството му ангажименти не са му попречили да забърше ново гадже и да се изнесе с настоящата си изгора в отделно жилище като отново остави Милена да се грижи за двете му дъщери.

Запознати издават, че бившата му вече съпруга била добре обезпечена и е получила сериозен пай от богатството му.

Източник: Уикенд

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени