Connect with us

Нюзрум

Докато гласуваше, Ваня Григорова удари столичния кмет Васил Терзиев: Тези избори няма да ми ги откраднете!

Published

on

Ваня Григорова избра да гласува с хартиени бюлетини.

„Вече повече от половин година продължава делото в София именно заради машинното гласуване. Изборите в София ни бяха откраднати с машините”, заяви тя. „Заложници сме, опасявам се, на едни манипулатори, които с клик могат да променят резултатите, волята на хората. Получихме вече няколко сигнали за хора, които гласуват и на двата избора, но получават само една разписка. Обръщам се към хората – ако гласувате с машина, но тя не отрази вашия вот, имате право на още едно гласуване с хартия. Надявам се поне на тези избори ЦИК да не излезе в края на деня, че разпечатките от машини без печат са валидни. Това бе ключовото за това в София все още да има спор кой е истинският избран кмет”, допълни Григорова.

Бившата синдикалистка добави: „Надявам се работещите хора, които носят държавата на гърба си, както и тези, които си правят експерименти с тях, да познаят автентичните си представители. Така в НС да има представители и на работещите български граждани. Надявам се да обърнем внимание и на това, че трябва да има мир в страната, защото военолюбците вземат превес“, заяви тя.

„Ако правим едно и също по един и същи начин, няма да получим различен резултат“, обясни Григорова. Тя се надява работещите хора да разпознаят автентичните си представители и в НС освен олигарси представители да имат и хората.

„Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните, които избираме да ни управляват”, каза още Григорова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени