Connect with us

Бай Ганьо

Мрежата линчува мутрите на Хазарта и Руди Гела! Безродниците посегнаха на България и стана страшно…

Published

on

Политическата кампания преди изборите удари ново дъно!

Мутрите на Ицо Хазарта и Руди Гела заличиха образите на велики български владетели като княз Борис, цар Симеон, цар Иван Александър и други.

“Новите национални светини-минута мълчание за великия български революционер Христо…Петров-Хазарта. И за новия национален герой-Руди Меча. Народе?!” Това пишат гневни граждани в софийски Фейсбук групи.

“Царят свинар възкръсна-прост, но известен и с кеш”, пишат онлайн потребители, които  публикуваха кадрите на плакати на Ицо Хазарта и Руди Гела върху столични спирки на градския транспорт, които са част от проекта “Велика България”.

Напомняме, че по инициатива на кмета на Люлин Милко Младенов през 2021 година ликовете на български владетели преобразиха спирки на градския транспорт в района. На тях са отбелязани и важни факти за управлението им. “Спирките са част от инициативата „Велика България“, която е съвместна дейност между район „Люлин“ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Целта на инициативата е да се повиши интереса към българската история, да се насърчи четенето и да се възпита родолюбие в младите жители на квартала”, пише в-к “Монитор” през 2021 година.

Неуки, без родова памет и морал. Новите “спасители” са готови да минат през всичко по пътя към голямата заплата-включително да потурчат образите на велики български царе, възмущават се жители на най-големият столичен район.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени