Connect with us

Гербери

Коя е тази красавица на Бойко, за която цял Пловдив говори, а Урсула я иска при себе си в Брюксел!?

Published

on

Пловдивска красавица накара Урсула фон дер Лайен да засияе в Пловдив преди седмица.

Когато Ваня Тонева се качи при бъдещия предводител на Евросъюза, иначе ледената Урсула се разтопи. Тя прегърна пловдивчанката и й пожела да я види от юли в европарламента.

Хубавицата, която е на 16-та позиция в листата на ГЕРБ за европарламента, се очаква да събере огромен преференциален вот в родния си град.

В последните 30 дни тя се видя с хиляди прловдивчани и се включи в десетки инициативи, които я направиха разпознаваемо лице в града.

Затова и Тонева е категорична:

С приближаването на изборите за Европейски парламент ние стоим пред важен избор, определящ бъдещето на нашата страна и нашето място в Европейския съюз.
Стоя пред вас днес с гордост и решителност, като кандидат за представител в Европейския парламент, готова да работя за по-доброто бъдеще на нашата страна и нашия общ дом – Европа. В тези времена на предизвикателства и възможности, нашият глас трябва да се чува по-силно и по-ясно от всякога.
Ние имаме уникалния шанс да оформим посоката на европейската политика и да се уверим, че нашите интереси и ценности са добре представени и защитени.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени