Connect with us

Лайф или жизнь

След като роди 6 деца на сводник и бизнесмен, Ирена Милянкова се острига, за да се хареса на новия си Чичко Паричко

Published

on

Неузнаваема е моделката Ирена Милянкова.

Звездата от „Под прикритие“ е остригала дългите си коси и вече има толкова къса прическа, че прилича на мъж., пише Intrigi.bg.

Прави впечатление и че драстично е отслабнала в лице и тяло. Тези промени се дължат на нова любов в живота на Милянкова, който си падал по жени с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

Новият мъж на Ирена е фитнес инструктор и е значително по-възрастен от нея, което напълно отговаря на афинитета й към по-зрели мъже. Двамата се запознават в залата, където треньорът й помага да влезе във форма и да стегне тялото си.

Двамата са заедно вече повече от година, но Милянкова предпочита да не огласява публични името му.

„Без филтри. Само любов“, написа влюбената Ирена под последната си снимка със скулесто от слабост лице и мъжка прическа.

Моделката отдавна не се е появявала в публичното пространство, тъй като се бе отдала на поредната си преквалификация. Тя завърши “Специална педагогика”, а плановете й са да преподава на деца. „Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа“, написа Ирена, която има 6 деца от предишните си две връзки..

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени