Connect with us

Олигархия

Един от най-богатите българи се отказа от сина си! Натрупал дългове от 300 000 лева покрай съпругата-плеймейтка

Published

on

Истината, казват, винаги излизала наяве. И да, това е факт!

Ето че след толкова години и толкова приказки, че Христиан Гущеров и Добромир Гущеров са смразени заради Светлана, това се потвърди. От кого ли?! Ами от самия Гущеров старши!!!

Трябваше явно да се случи огромният скандал с избитите зъби на Светлана от бореца Кирил Терзиев, за да лъсне цялата истина. Репортери потърсиха Добромир Гущеров за коментар относно случилото се с наследника му, защото то е наистина сериозно, без значение кой крив и кой прав.

И тук свекърът на Светлана предизвика взрив като публично призна истината. В прав текст. А именно, че не иска да знае нищо нито за блондинката, нито за сина си. За родния си син, пише Crimesbg.

„Не ме занимавайте с това, аз не се занимавам с тях и не знам нищо. Нямам никакви отношения със сина ми, не поддържам връзка с него отдавна и не ме интересува. Намирам се в Испания и не мога да ви кажа нищо. Пак повтарям – не ме вълнува и нямам никакви отношения с тях“, отсече Добромир Гущеров.

Той беше запитан знае ли, че синът му има дългове в размер на 300 000 лева, но това бе отговорът му. Не пожела обаче да отговори на въпроса защо и кога е развалил отношенията си с него.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени