Connect with us

Timeline

Фейсбук се тресе от този текст за измамите на ПеПе и ДеБъ в София! Както и за готвения атентат в неделя

Published

on

Отпечатване на изборни книжа и материали в СО се прави от фирмата на кмета на район „Слатина“ Георги Илиев – „Севън старс Ес Пи Ю“. Във фирмата си кметът е съдружник със съпругата си Мила Илиева.

Друга фирма на съпругата на Андрей Цеков, екс-министър от ПП и член на Изпълнителния съвет на ДаБГ, преди месец получи сходен апетитен договор.

Припомням, че кодът на машините се контролираше на минали избори от съдружника на кмета Жоро в ДаБГ – Иво Мирчев. Впрочем и двамата, както и Христо Иванов, Атанас Атанасов и почти всички други лидери на коалицията, са свързани с репресивните служби на Народна Република България по един или друг начин, пряко или през роднини.

Припомням и че машините, плюс тяхното обслужване, дотук на стойност стотици милиони, се прави от фирма, която е основател на ДаБГ, заедно с други олигархически бизнеси и трактори.

Припомням и че същите хора натвориха безумията в центъра на София, в Конституцията на страната и в партийния живот, където външното влияние за първи път в съвременната история на България е по-силно от вътрешното.

От профила във фейсук на ВИКТОР ДИМЧЕВ

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени