Connect with us

Гербери

Даниел Митов опря българите до стената: Всеки глас в неделя за ГЕРБ е глас против лудия с картечницата

Published

on

Водачът на варненската листа на ГЕРБ Даниел Митон започна с шега срещата с актива в морската столица – хората говорили, че политиката е сезонна работа. И призова да се прекрати тази тенденция.

Всякакви случайни хора през последните години докараха България до стагнация, каза той.

„Нас ни познавате като хора, които изграждат, като партия, която управлява и тогава има социален растеж. Във външната политика сме предвидими и ни уважават. Не се плашете от лъжците, които ви плашат, че ще пращаме войски в Украйна и от ядрени заплахи. Никой не е толкова луд, че да започне война с НАТО. Каза го самият Путин“, продължи Даниел Митов. И изреди кога от Москва са вадели ядрената заплаха. Плашели, че ще натиснат копчето, ако алиансът се разшири.

„НАТО се разшири, а заплахите не спряха. Не слушайте, когато ви казват, че Украйна няма шанс. Спомнете си какво стана в Афганистан. Няма народ, който да бъде победен, когато се бори за свободата си“, продължи водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Варна.

Кампанията е била лесна, но и трудна, защото „е трудно да бъдеш възрастният човек в стаята“, посочи той. Митов посъветва слушателите да се замислят за приликите между „Възраждане“ и „Промяната“. Според него те са двете страни на една монета. Едрият популизъм е общият баща на Кирил Петков и Костадин Костадинов, каза Митов.

Според него всеки глас за ГЕРБ-СДС щял да бъде глас против „лудия с картечницата“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени