Connect with us

Гербери

Борисов разкри грозен план на ПП: Готвят се да откраднат и парламентарните избори, както откраднаха местните в София

Published

on

„Къде са магистралите, къде са парите? Те са свикнали само да взимат. Ще ми казва Кирил Петков, че не съм успял да ги купя? Че вие четири години управляваха. Четвърта година вие обрахте кеша. Какво да ви купим? Ще ми говори Христо Иванов за „джипката“ и че съм се готвел да ставам премиер“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на закриването на кампанията във Варна.

Той се обърна към „промяната“, че им е гневен, защото нищо не са направили за държавата.

„Вместо да кажат – светът се тресе, а ние толкова бели сме направили… Дайте да направим нещо за държавата. Каква безотговорност, ако нямали мнозинство нямало да правят правителство… Ами и ние няма“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Оправяйте се, тези дето подкрепяхте промяната. Вие си ги избрахте и продължавате да ги крепите“, заяви Борисов.

АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК!

„Още първият запис, който им простихте, официален запис от тяхно правителство, обясняват как правят ала бала с президента и машините. И днес като чух за ролките… Те са се подготвили да откраднат парламентарните избори, както откраднаха местните. Виждали ли сте такава наглост да дадеш на жената на твой кмет да печата книжата? И социолозите после ще се обясняват, че „хората са решили в последния момент“. Няма значение какво дават, има значение кой държи документите, защото ще си напечатат колкото им трябват. Затова са спокойни и затова не правят кампания

„Сега Христо Иванов казва, че се глася за премиер. Христо, приятелю мой, изобщо не се глася. Не си позволих веднъж да ви обидя“, каза Борисов и каза, че парите са заминали за Швейцария.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени