Connect with us

Fake Harvard

Ето защо Лена я мрази! Топ-журналистка направо бутна тъпанара Киро от балкона: Палячо, ти нямаш спирачки

Published

on

Не разбирам защо Кирил Петков ни разказва за себе си в някакво елементарно битово видео от дома си и терасата си. Този човек наистина е без спирачки. Кирил Петков вече не е нов за българската политика. Всички ние вече СЪРБАХМЕ попарата, която двамата с Асен, харвардските шмекери, ни сервираха!

„Ще кажем, че искаме външни консултанти да ни помогнат за конструирането на службите“, това са думи на Кирил Петков, казани пред партийния актив.

Кирил Петков по природа има нужда от надзор, затова и и нонстоп проси помощ от господарите си, за да се разправи с конкурентите си.

ПП направиха и ала-бала с президента, за да наложат властта си неправомерно, с лъжи и фалшификации, лансирайки някакъв свой бездарен приятелски кръг, всички извадени като по калъп. Тези палячовци обърнаха държавата с хастара навън, поиграха си на управление, разсипаха абсолютно всичко, разклатиха основите на държавата, редуваха неграмотността си с неграмотността на служебните кабинети на Радев и направо ни довършиха!

И сега този парапетаджия, дето дрънкаше страшни глупости в Давос как диверсифицирал България от руския газ (а всъщност само оскъпи газа с 30%), ни обяснява как му минавал деня с Линда. Никой не се интересува от кафетата на Киро и разговорите му на терасата, хората се интересуват кога най-после мароканските скакалци ще престанат да изнасилват политическата ни система с въвеждането на НЕВИЖДАНА УПРАВЛЕНСКА ГЛУПОСТ.

Кирил Петков направи държавата ни за смях пред света, върна България назад и я бутна надолу, предостави възможности частни икономически схеми да дерибействат без задръжки и контрол, като източват държавните ресурси в енергетиката, разсипа „Булгаргаз“, канеше се да извлече един милиард за консултантски дейности и шменти капели около измисления меморандум с Джемкорп, заедно с Асен източи няколко милиарда от дружествата в БЕХ и ги остави по капли така, че да се налага да вземат заеми, ако трябва да предриемат ремонти и пр.

Кирил Петков не просто допринесе една голяма нула за България, а още по-зле: той даде ход на унищожаването на България, хвърли държавата в пълен хаос, заради личната си неграмотност и своето огромно ненормално, патологично самочувствие, използвайки някакви свои връзки, които му позволяваха да доносничи за политическите си опоненти, да лъже, да изговаря непроверени факти, да спекулира с илюзии за своята дълбоко некомпетентна политическа управленска дейност, да се предлага по безобразен начин за обслужване на чуждия интерес и нарушавайки трайно българския национален интерес с тежки последици.

И сега този, същият Кирил, иска да ни предложи още от СЪЩОТО! Не, мерси. Театър на шарлатаните, маскирали се като „почтените“ от Харвард.

Анализ на топ-журналистката Калина Андролова

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени