Connect with us

Timeline

Ако сте терорист-травестит с тротинетка, ясно защо гласувате за ПП! Ако не – вие сте бреме за обществото с вашата глупост

Published

on

ППДБ са единствените в политическия спектър, които подкрепят мулти джендър идеологията и съпътстващите тъпизми. Нито ГЕРБ, нито ДПС, нито Възраждане или БСП, да не ги изреждам и по-малките. Само те подкрепят избора на пол, идентифициранетото както какво ли не, както и “правата” на някакви неизвестни малки радикални групи от девствени хора. Факт.

Друг факт е, че единствено в техните среди има подкрепа за “страдащите в Газа” и виждат Израел като агресор. Така е, също се вижда отчетливо. Дори не само има подкрепа в техните среди, а тя е агресивна подкрепа срещу тези, които подкрепят Израел в конфликта. Факт.

ППДБ са единствените и които подкрепят тротинетките и велоалеите. Всички са за, но да се мисли за организирането на трафика, само “променкаджиите” са всичко сега и веднага, целият град да е само тротинетки и колела. Само те.

Ами така като ги изреждам, ППДБ си имат ясен политически профил. Човек трябва да гласува за идеи и за хора, с които се чувства общност и това е правилното. И ако се чувствате и възприемате като агресивен терорист травестит с тротинетка, който обикаля София с 80 км.ч. да му се вее полата красиво, абсолютно имате основание да гласувате за ППДБ. Никой няма да ви се сърди, това са твоите хора. Вие сте едно.

За всички останали, които ще гласуват за тях, вие сте бреме за обществото с вашата глупост.

От профила във фейсбук на бившия лидер на СДС Борис Марков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени