Connect with us

(О)позиция

Петков си отвори устата срещу нея, но тя взриви държавата: Лайнян измекяр, открадна ми снимките на голия Борисов

Published

on

Днес АФЕРА публикува:

EКСКЛУЗИВНО! ПП/ДБ ПРЕДЛАГАТ „КЕШ“ ЗА ПОТУЛВАНЕ НА КАТАСТРОФАТА ПРИ КОЯТО ДЖИП НА НСО С КИРИЛ ПЕТКОВ УБИ МЪЖ. СКАНДАЛНИ СВЕДЕНИЯ В ПРОКУРАТУРАТА НА Е.М.Н.! КАКВО ИСКАТ ОТ НЕГО ПП/ДБ ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ & ОБЩИНСКИ ШЕФ ОЧЕВИДНО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ПАРТИЙНИЯ СИ ШЕФ КИРИЛ ПЕТКОВ

Малко по-късно ПростотоКиро, известен и като Кирил Петков, използва уж омразната му Пик, за да го „изпере“ от поредната му скандална лъжа. С тъп пиниз препечатват уж публикацията на АФЕРА, с акцент обаче колко „цялото е лъжа“ и колко „ужасни, гнусни хора са тези от АФЕРА“:

Никаква изненада за АФЕРА няма да е ако колтуклиева гласува на ПростотоКиро, огледални са си.

Нищо от това, което е написала АФЕРА не е лъжа.

Лъжец е Кирил Петков, както и цялата му пасмина.

Нагъл лъжец. Отвратителен лъжец.

Както се обърка в лъжи покрай скандалните записи, които публикува АФЕРА, така лъже още по-нагло и за информацията от последната публикация на АФЕРА.

„Цялото е пълна лъжа“. Това е изказа на харвардеца Кирил Петков – „цялото“. Кое е това „цялото“, питайте ахмашкия му акъл.

Лайнян измекяр ПростотоКиро, точно върху гърба на „тези ужасни, гнусни хора от АФЕРА“ стана политик!

Точно от „тези хора ужасни, гнусни хора от АФЕРА“ ти, нагъл лъжец Кирил Петков и цялата ти психо-пасмина, ОТКРАДНАХТЕ снимките с пачките и кюлчета от спалнята на Борисов и с тях облепихте цяла България на билбордове, платени с любимия ви КЕШ!

Със записите и снимките на „тези ужасни, гнусни хора от АФЕРА“ се пъчихте като „борци срещу мафията“ с която мафия после се облизахте, налапахте го на същата тая мафия и и седяхте в скута пак на тази мафия.

Всяка написана дума от АФЕРА е истина и не АФЕРА „нямат срам“, а ти, наглецо Кирил Петков, нямаш грам срам, свян и смирение в опитите ви – на теб и на цялата ви ПП/ДБ пасмина – да се чудите как от скандално по-скандално да заривате мръсотията с катастрофата, при която загина човек.

Изпрахте мафията, съсипахте държавата, крадохте с гъзовете си, излъгахте надеждата на този народ и единственото, което ви интересува е КЕШ-а и овладяването на службите за лична употреба и изгода.

Затова трябва да бъдете изхвърлени на боклука!

П.П. А! И много небесни поздрави от Алексей Петров, дето не го познаваш, намкьор ПростоКиро!

И още един П.П – за скрупольозните, които префинено ще изпищят – аууу, какъв груб нецензурен език използвам. Точно такъв трябва да е изказа към такива безскрупулни типове. Те нито от литература, нито от поезия разбират. На такива само – бий, за да те уважават!

Веселина Томова

професор по изпреварване

afera.bg

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени