Connect with us

Лайф или жизнь

След като известен бандит отмъкна жена му, Дарин Ангелов е с нова любов – световна българска спортистка и красавица

Published

on

Нова звездна двойка май се задава на хоризонта на българския хайлайф.

Според последните информации актьорът и панелист от „На кафе“ Дарин Ангелов вече има нова изгора – гимнастичката Невяна Владинова, която в момента е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Актьорът, който все се мазни но ведащата Гала не отрече, нито потвърди дали връзката им е истина.

Мълвата за горещата любов, която пламва между двамата, започва от една снимка, която е от далечния януари тази година – актьорът и гимнастичката са щракнати на червения килим на галапремиерата на сериала „Пътят“. Това значи, че двойката вероятно е имала смелостта да се появи на бял свят още в началото на тази година.

Мълвата върви, че Дарин и Невяна са били забелязани заедно и на други обществени места. А наблюдателни фенове също са видели Невяна на мотора на Дарин из софийските улици.

Преди почти две години се разбра, че Ангелов е разделен с бившата си съпруга Антония. Тогава се тиражираше версията, че жената на актьора го е изоставила заради известен в ъндърграунд средите бос.

След неочакваната раздяла Дарин изпада в труден период и няма желание за нова любовна връзка. Единственото момиче, за което се грижи, е дъщеря му.

Сега изглежда, че времето най-накрая е излекувало нараненото сърце на Дарин и вече отново има надежда да има нова половинка до себе си.

Самият актьор е казвал, че „по-красива от българската жена няма“. В момента артистът е намерил дамата, която най-добре представя българската красота и женственост в Европа и по света.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени