Connect with us

Timeline

„Ама вие наистина ли искате да ни минете втори път с обещание да махнете Борисов и Пеевски от властта?“

Published

on

📢Най-големият политически грях на т.нар. Промяна, на ППДБ, е, че тези ментета убиха надеждите на хората за промяна, за разумност, за по-добро управление и някаква нормалност в политиката!

❓Дали от некадърност, дали от пусти човешки слабости, описани в десетте Божи заповеди – трудно може да кажем. Но щетата е нанесена! Няма значение какво говорят в момента, защото доказаха, че не държат на думата си. От никога с ГЕРБ и ДПС до сглобка с ГЕРБ и ДПС. Дори реабилитираха персоните на Борисов и Пеевски. Това свършиха от Промяната.

❓Какви са гаранциите, че утре цялата Промяна или една част от тях няма пак да седнат с Борисов и Пеевски да управляват?! Никакви! ❗❗❗
Каква е програмата на ППДБ освен лайтмотива, че щели (за втори път, забележете) да махнат ГЕРБ и ДПС от властта… Вярват ли си го те самите? Програма нула. Най-голямата им болка е да си сложат техни хора в регулаторите. Това им е виждането за управлението.

💡Надявам се Пеевски да излезе и да каже кой му е предлагал Христо Иванов за Главен прокурор и кои хора е лансирал лидера на Да, България за състава на Висшия съдебен съвет. Това примерно.

Промяната е пари и постове. Това е.
Затова на 9 юни да им разбием сглобката!

От профила във фейсбук на Карлос Контрера

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени