Connect with us

Fake Harvard

Легендарно лице на БСП разкри кой е дал акъл на Денков за билбордовете с Бойко: Мръсно, отвратително, обидно

Published

on

Вече е ясно кой е „гениалният“ автор на скандалните билбордове на ПП-ДБ, които заляха София и страната. Разкри го бившият зам.-финансов министър от БСП и настоящ кандидат-депутат Георги Кадиев.

Според него въпросното лице е Браян Мъфорд.

„Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе. Мислите, че забравихме?“, пише на своята фейсбук страница Кадиев.

Ето какво оше казва той в своя пост в социалната мрежа:

Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе.
Мислите, че забравихме?
Глупости.

И сте платили „кеш“ на някаква базирана в Киев американска ПР компания WoodenHorse Strategies, които са ви налъгали, че каквото работи в Украйна, работи и тук. На всичкото отгоре тази компания е свързана с Републиканската партия в САЩ. Нали бяхте демократи?

Отвратително е.
Дори не разбирате как разрушихте всичко. Излъгахте протеста, изпрахте Борисов и Пеевски, сега вкарвате всички в л.йната с прасетата.

Ще си платите на 9 юни. Лошото е, че и всички нормални хора в България ще си платят. Работите за отвратителните, не за отвратените.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени