Connect with us

Спор(Т)но

Червена знаменитост с остра критика: След като Папазки взе ЦСКА, нещата се влошиха! Стамен не виновен за това

Published

on

Легендата на ЦСКА – Георги Велинов – сподели пред „Мач Телеграф“, че отборът трябва да спечели на всяка цена предстоящия бараж с ЦСКА 1948. Той е на мнение, че трябва да се остави начело на отбора Стамен Белчев и е редно вече да се мисли за следващото първенство.

„Очакванията ми винаги са били големи, но за съжаление се случи най-неприятното, което можеше и излизаме да играем бараж. Този отбор въобще не се представи както трябва. Сега трябва да излезе и да вземе победата. Това се явява най-важният мач. С една победа сега ще спасят сезона. Концентрацията трябва да е не на 100%, а на 200%. Това е провокативен мач и трябва да се раздадат от първата до последната минута“, заяви Велинов.

„За мен трябва да му се даде шанс на Стамен Белчев. Той е един добър треньор. В крайна сметка си има ръководство и то решава какво ще се случи. Моето мнение и желание е Стамен Белчев да продължи да води отбора. Той няма вина за резултатите. Нито е водил подготовка, нито е правил селекцията. Имам наблюдение за работата му. Това не го казвам само аз, а много хора. След смяната на собствеността се влошиха резултатите. Не съм го очаквал. Нищо подобно не съм очаквал от това, което се случи. Дано завърши всичко в полза на ЦСКА. Трябва да се работи, за да се върне ЦСКА на върха, където му е мястото. За мен трябва да се гледа към следващия сезон, защото няма време. Следващото първенство чука на вратата и няма време за селекция. Тежък е моментът и трябва да се действа бързо и умно!“, каза още „червената“ легенда.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени