Connect with us

Fake Harvard

Разкрит! Киро си има Лена и в Рим! Платени са поне 100 000 евро кеш тя да пусне материал срещу Борисов и Пеевски

Published

on

Само няколко седмици преди изборите в европейското издание на „Политико“ се появи поръчкова статия, описваща ПП-ДБ като бели рицари, а опонентите им от ДПС в лицето на Делян Пеевски и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов като мафиоти.

Много бързо обаче истината лъсна. Оказа се, че Кирил Петков си има Лена и в Рим. И там тя заработва добре, блажейки от кеша на партията. Запознати с черния пиар твърдят, че да се появи в издание като „Политико“ подобна очерняща статия, е платено минимум 100 000 евро. „Промяната“ има доста черен кеш и това може да си го позволи като цена.

Статията е писана от приятелката на Кирил Петков Антоанета Русева, която се подписва като Antoaneta Roussi. Израснала е в Лондон и е репортер с ресор „киберсигурност“ в медията.

Не крие и приятелството си със съпредстедателят на ПП Кирил Петков и си е сложила снимка с него в профила й в LinkedInn.

В статията на Антоанета се описва и един ден от кампанията на ПП-ДБ и по-специално оплакванията на Кирил Петков, който не може да си поръча билбордове, на които да изобрази с грозни карикатури лидерът на ДПС Делян Пеевски.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени