Connect with us

Гербери

Този път Делян Добрев приключи завинаги с Денков: Гримиран анимационен герой! Още малко и край с него

Published

on

Днес цял ден се забавлявам с изказванията на Николай Денков сутрина по една от телевизиите, който обяви, че хората не успели да видят направеното от тях за девет месеца.

Това заяви на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен Делян Добрев. И припомни, че всъщност Промяната управлява от 2021 г. И за три години стигнаха дотам, да се борят за трето място. Постигнаха единствено увеличение на цените на основните хранителни стоки с 50 до 100 процента, изтъкна Добрев.

Той коментира хвалбите на Денков, че били привлекли 7 милиарда инвестиции. Цифрата е вярна, но огромната част от тези пари са реинвестирана печалба. И огромната част от нея е тази на „Лукойл“, тоест, онзи 1 лев, който ни прибираха от всеки лидътр гориво, те сега се опитват да го изкарат инвестиции, обясни Делян Добрев.

„Гледах по сутрешния блок Денков. Мислех, че ще ми развали настронието, но то ми се оправи. За какво ползват кеш в предизборна кампания е въпросът. Като отидеш в телевизията за платено предаване, там кеш на взимат. Въпросът е откъде имат този кеш, освен ако не от контрабанда, пачки и друга незаконна дейност. Гримираният Денков, като някоя кокона отговори, че не е правил билборда. Всички знаем, че в
тази партия мъжество нямат. Но и елементарна смелост нямат“, побесня Добрев.

„Денков ли е красив и умен? Нито едно от двете не е! Денков, колкото и да се гримира, не заслушава да бъде премиер“, заяви Делян Добрев.

Той добави, че Денков му приличал на анимационен герой и призова избирателите да изпратят анимационните герои в историята.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени