Connect with us

Гербери

За 5910-ти път: Делян Добрев нахлу в студиото на Нова и забърса пода с Лора Крумова

Published

on

На ПП-ДБ им се натрупаха много проблеми в последно време. Хората успяха да видят какво представляват и да ги чуят в непринудена среда. Едно е да говориш пред камерите, съвсем друго е да обсъждаш кеш в партийната централа и колко кеш ти трябва.

Това кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС заяви Делян Добрев в ефира на Нова. През цялото време той бе провокиран от водещата Лора Крумова, която очевидно има комплекси от хасковската звезда на ГЕРБ. Което не попречи на Добрев за пореден път да зъбрше студиото с овалната водеща.

„За какво точно им е този кеш? Според мен се изгуби посоката. Въпросът е какво плащаш в една предизборна кампания с кеш, защото дори да е монтиран записа, те говорят, че им трябва кеш. В телевизията с кеш не се плаща нали? Тези платени участия са над 10 000 лв., по закон над тази сума кеш не можеш да платиш. Тоест въпроса е за какво са им три милиона и половина кеш? Без значение кой го дава, дали е Бобоков или някой друг, според мен не това е основното. А защо им трябват пари в брой?”, каза Добрев и допълни, че според него в предизборна кампания с пари в брой може само да се купуват гласове.

По думите му ГЕРБ-СДС няма да се коалира с БСП след изборите. „Аз бих изключил и ПП-ДБ заради всичко, което се случва”, посочи той.

„Бих се молил на колене на Томислав Дончев да се заеме пак с еврофондовете, защото за тези 50 млрд. лв. остават още три години и половина да ги усвоим. От тези пари сме използвали 1 млрд.”, подчерта кандидатът за депутат и отбеляза, че според него най-подготвеният за поста премиер на България е Бойко Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени