Connect with us

Fake Harvard

Лена бясна на Никола Минчев и Лорер, разкри ги, че плащат да се плюе по Ицо Хазарта

Published

on

Драмата в „Продължаваме Промяната“ е тотална! И вече всеки е срещу всеки след изтеклите записи

Днес в партията избухна нов скандал. Оказа се, че двама от кандидатите за евродепутати – Даниел Лорер и Никола Минчев плащат на анонимна страница да плюе здраво по Ицо Хазарта.

Което пък е нервирало явно здраво Лена Бориславова, която официално в един от коментарите лично се кара на адвиминет на страницата да не правят така. Припомняме, че отдавна се говори, че Хазарта е тръпка на мустаката дулсинея далеч преди Кирил Петков…

Ето какво разкриха за войните ва ПеПе:

Излизат ли ви спонсорирани постове, които обиждат Ицо Хазарта и други от евролистата на ППДБ и хвалят Никола Минчев, Лорер и напоследък Стефан Тафров?

Кой стои зад тролския акаунт, който разпространява с 20-на фейк акаунта публикации на Никола Минчев и Лорер?

Нека видим фактите:

Страницата „Ние, промяната“ се спонсорира анонимно, основна цел на публикациите и е да рекламира европейската листа на ПП-ДБ, но основно първите трима в листата, най-вече Никола Минчев и Даниел Лорер.

????Страницата напоследък има откровени анти-постове срещу Ицо Хазарта – основна заплаха да превърти листата.

????Имаше такива публикации и срещу Козилата, също основна заплаха да превърти листата.

????В спонсорираните публикации често се пише, че артисти и инфлуенсъри нямат място в ЕП, визирайки Ицо Хазарта и Козилата.

????Самата Лена вчера написа коментар, че това не помага, а само вреди.

Наистина ли някой си мисли, че така помага на Минчев и Лорер. Отговорът е да. Защо:

????Ако разгледате добре фейк акаунтите, които споделят по групи, ще видите, че те са споделяли постове на Никола Минчев и Лорер много преди да бъде създадена тази страница „Ние, промяната“.

????Фейк акаунтите очевидно са били използвани и преди една и две години да популяризират съдържание почти само на Минчев и Лорер, най-вече на Лорер.

????Общото между фейк акаунтите е, че имат по 1 профилна снимка, 1 корица на цветя примерно, пишат почти едни и същи коментари как Лорер и Минчев са прекрасни, и такива като Ицо Хазарта и Деница нямат място в ЕП. Тук таме са се споделяли и публикации в полза на Настимир.

❓Защо тезата, че страницата е на ГЕРБ, ДПС, Възраждане или някой друг не важи?

????Защото фейк профилите назад във времето са споделяли анти-ГЕРБ и анти-ДПС публикации, публикации в защита на протести, публикации в защита на правителството и т.н. Няма логика.

Какъв извод правим? Никола Минчев и Даниел Лорер вероятно си мислят, че ще направят преференции, като използват спонсорирани публикации срещу съпартийците си. И преди съм писала, че това е изключително долно.

Подкрепям всеки, който е извън тази кална вътрешна битка и абсолютно зачерквам първите трима от листата.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени