Connect with us

Гербери

Борисов разтърси Плевен със случки: Тръгнаха да бият Денков, но Пеевски го спаси. После търси Делян в тоалетната да го пази

Published

on

„Честит 24 май. Това е един много важен празник за мен, освен, че майка ми беше учителка, баща ми беше Методи. Винаги имаше агнешка плешка в негова чест, така започна гостуването на Бойко Борисов в Плевен.

Гледам, че много от нас са дошли с мотори. Ония с колелета, вие с мотори“, пошегува се Борисов.

„Всеки ден се изправям пред хората и виждам, че нашето ядро е много твърдо.

Другите нямат такова, но за сметка на това самочувствие и нахалство имат.

Христо Иванов казва, дори и да има правителство – ще падне бързо. Нищо не е важно за тях, само да намират кусур, да имат постове.

Ние им дадохме подкрепа. Те управляваха с 30 депутата. Какво ще правим след изборите с тези хора? Ще работим или не с тях?.

Забавлявам се, като гледам техни говорители как говорят – ние какво постигнахме – това и това…Кои вие, бе? Без ГЕРБ какво правят.? Нали ние сме ви гръб в парламента, ДПС ви е опора, без нас щяхте да свършите нищо.

Като ги погнаха „Възраждане“, ако не беше Пеевски да ги защити, щяха да го набият Денков. С миньорите същата работа. Отива Делян да пика, Денков се изплаши. Почна да се върти: Къде е Пеевски, щяхме да сме заедно. А Делян в тоалетната. Върна се, вика: „Изпиках се, идвам да те пазя“.

„Единствената надежда е, да се намерят отговорни хора, за да управляват. Сега да управляваш, е като да изтеглиш картата „Черен Петър“. Няколко месеца преди да се прави бюджет. От ПВУ трябва да връщаме пари от бюджета.

Затова се чувствам еднакво виновен, но те не се чувстват.

Те казват: Оправихме България за девет месеца, за лошото ГЕРБ са виновни.

Щяха да скарат българите за 3 март и 24 май. Вместо да ни обединяват, те щяха да ни разединят.

Поне за това удържах. Оставихме работещи системи в службите. Директно казаха – половината за теб, половината за мен. Много са щедри. Как ще делим Бойко и Киро. Ще дойде времето, хората да ни търсят отговорност за това. И това го удържах.

Киро Петков, да е жив и здрав, има имен ден…

Онзи ден ни потопи дъжда – чудовищни задръствания – няма един репортаж по телевизиите.

Ако беше Фандъкова – щяха да ни разкъсат от критики, дъждът падна заради Бойко Борисов. Две години те имаха пълно мнозинство – защо не избраха регулаторите, като ГЕРБ беше арестуван по това време?“, попита още Борисов.

„На 9-ти юни акълът или ще ни дойде, или да не го чакаме изобщо“, каза лидерът на ГЕРБ

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени