Connect with us

Гербери

Острие на ГЕРБ прободе Промяната за поредно „ала-бала“! Вие знаете ли тези колко сгради са санирали?

Published

on

От профила във Фейсбук на Николай Нанков

На 9 юни очаквам да бъдат последните парламентарни избори за следващите 4 години. Убеден съм, че ще бъде съставено стабилно редовно правителство с водеща роля на ГЕРБ за пълен мандат.

Благодаря на водача на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски за поканата да се срещна с колегите от този хубав край, с общински съветници, кметове от региона.

Говорихме за една от темите, която най-много вълнува гражданите – повишаването на енергийната ефективност на жилищата им. В програмата, която беше изпълнена при предишните управления на ГЕРБ, в областта са били санирани 65 сгради, в които по-комфортно вече живеят над 8000 души. От тези сгради 38 са в град Кюстендил и в тях на подобренията се радват над 5800 жители.

От три години чета какви ли не манипулации за санирането, но фактите са следните – откакто не управлява ГЕРБ, процесите буксуват. При Промяната има санирани точно нула сгради. Никакво движение, което хората да усетят като напредък.

Ние от ГЕРБ можем да зададем темпото, което хората очакват от управниците си. В програмата ни сме заложили през следващите 4 години да бъде повишена енергийната ефективност на минимум още 4000 сгради. Знаете, че ние не даваме напразни обещания. Ние работим. Опонентите ни правят “ала-бала”.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени