Connect with us

Timeline

ПП са дебили! Сашо Диков ги проспа, но той ги хвана в измама с реклама за… 9-годишния Кирил Петков (ГРОЗНА СНИМКА)

Published

on

„Кирил Петков за Търновската конституция на Сергей Луканов“

Докато разглеждах днес информация за последния скандален запис за пари и влияние около ППДБ++, попаднах на ФБ страницата на ПП и скок-подскок хоп на едно видео отпреди 4 дни. То е е озаглавено: „Кирил Петков за Търновската конституция на Сергей Луканов“ 🙂 🙂 (вж.снимката и линка в коментар).

В него, роденият през 1980 гений обяснява: „През 1989-90г. аз започнах да говоря с хора, които са започнали да градят тази система и един депутат от Великото народно събрание ми каза..“ .. Сашо Диков – гледа и попива знания.. 🙂

Търновска Конституция, „Сергей“ Луканов и 9 годишен пишлигар обсъждал Конституционни промени с депутати от Великото Народно Събрание..

Но проблема не е той. Проблема е, че никой друг от цялата им банда харвардски и други мозъци ръководещи ПП, PR и фб, няма един, който да каже – „Aбе ей, що за глупости са това? Излагаме се“ Освен заглавието и субтитрите са техни – демек, те много добре знаят какво е написано и показано.

За коментиращите – не коментирам – кратка проверка ми показа, че поне половината профили там са фейк (кухи профили.)

Ако тези вземат над 10%, значи проф. Иво Христов е абсолютно прав за онзи 80%. И нищо освен закриване на България няма да е логичен изход.

От профила във фейсбук на АНДРЕЙ НЕНОВ

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени