Connect with us

Fake Harvard

Асен Василев уплашен в Пловдив: Ако сме под 15% – лошо! Мен може и да не ме арестуват, но на вас дупе да ви е яко

Published

on

Страхът от затвор е надвиснал над главте на двамата престъпни лидери на Продължаваме Промяната Асен Василев и Кирил Петков, научи Demokrat.bg. Положението е толкова притеснително за Шарлатаните, че вече сами говорят за опцията „Затвор“.

При гостуването си в Пловдив преди две седмици, Асен Василев яко е притеснил рехавия местен актив. Припомняме, че под тепетата хората масово се разбягват от „Промяната“. На позорището в Римския стадион присъстваха едва 30-ина души – активисти и семействата им.

След него Асен Василев е нахокал яко местните, разправят представители на структурите на ПП. „Вие не разбирате ли, че тия избори са решителни, съдбоносни. Загубим ли ги тежко, край с нас. Мен може и да не ме арестуват веднага, но на вас, които сте били около партията, дупе да ви е яко. Затова се стягайте да не падаме под 15%, да сме втори, за да сме някакъв фактор. Иначе ще ни приключат“, откровен бил проваленият финансов министър.

Очаква се в кампанията си в Пловдив той да разкеши здраво от откраднатите стотици милиони, с надеждата да доближи до резултат ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени