Connect with us

Демос

В bTV не вярват, че го каза в ефир! Професор съсипа Васил Терзиев и Борис Бонев, разкри за девственици на бразилски плаж

Published

on

„Аз не живея далеч от НДК. Докато стигна студиото имаше голяма радост, защото подходът на центъра на София е свободен. Няма нито колоездачи, нито градски транспорт, нито коли“, коментира пред БТВ историкът проф. Петър Стоянович.

„Да им кажа нещо лично, защото предполагам, че майките им отдавна са забременели от радостта на околното население. По-миналия ден седнах на Паметника на патриарх Евтимий, откъдето започва тяхната велоалея. Изгубих около три часа, докато мине първият клетник на велосипед, който беше объркан, защото имаше толкова много място и не знаеше какво да направи. Честота на велосипедния транспорт по бул. „Патриарх Евтимий“ е с еднакъв шанс като да намериш девственица на бразилски плаж. Това е едно към 500 хил. на кв. метър. Аз не съм привърженик на необмислените и глупаво направените неща. Привърженик съм на всичко европейско, ново и модерно, но не да копираш неща“, посочи той.

„Мисля, че могат да вземат Централните софийски гробища на концесия. Ако заравят телата прави, ужасно много място ще има да направят велоалеи, за да може хората още по-удобно да стигат до своите опечалени“, добави проф. Стоянович.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени